Našalila se s fanovima
76

Sharon Stone pokazala "promjenu na licu" u stilu Hollywooda: Konačno sam uspjela

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sharon Stone nedavno je proslavila svoj 65. rođendan, a tim povodom se odlučila našaliti sa svojim obožavateljima objavivši fotografiju nakon "estetske operacije".

Ovog petka je glumica prepoznatljiva po ulozi u filmu "Basic Instinct" podijelila fotografiju na kojoj joj usne djeluju dramatično "napuhane".

Njen novi izgled bio je rezultat korištenja Wax Lips - slatkiša u obliku prevelikih, crvenih usana. Na fotografiji Sharon nosi crno-bijelu pidžamu na tufnice te pozira pored rođendanskog balona.

"Uspjela sam. Konačno", napisala je Stone uz fotografiju te poručila da je sebi priuštila "holivudski izgled".

"Ponekad dobijete tačno ono što želite", našalila se Sharon.

Njeni fanovi u sličnom tonu reagovali su na fotografije uz poruke da "izgleda potpuno prirodno", kao i da se "jedva vidi razlika - lijepo urađeno".

Kada se radi o estetskim zahvatima, glumica je ranije za Vogue Arabia otkrila da je često koristila botoks - sve dok nije doživjela moždani udar zbog čega je ponovno razmotrila procedure.

"Bilo je perioda super slave kada sam dobijala botoks i filere i ostalo, a onda sam imala veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam da imam preko 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se jedna strana lica ponovo podigla", ispričala je tada.

Ovo mučno iskustvo promijenilo je način na koji Stone gleda na estetske operacije.