Bogatstvo od 40 miliona
96

Sharon Stone se požalila da je skupo biti slavna osoba: Svaki put platim 3.000 dolara za večeru

L. R.
Sharon Stone (Foto: EPA-EFE)
Sharon Stone (Foto: EPA-EFE)
Holivudska glumica Sharon Stone nedavno se požalila da je jako skupo biti slavna osoba.
Naime, 65-godišnja glumica je u razgovoru za InStyle izjavila da je gluma zapravo skupa profesija jer kad slavna osoba mora drugima plaćati večere. Međutim, zanimljiv podatak je svakako da je njeno bogatstvo procijenjeno na 40 miliona dolara.

"Vrlo je skupo biti slavan. Izađete na večeru, a za stolom je 15 ljudi, a ko dobije ček? Svaki put vi dobijete ček od 3.000 dolara za večeru", rekla je Sharon Stone.

Inače, Stone je čak i na vrhuncu slave kada je 1992. godine premijerno prikazan film "Basic Instinct" u kojem je ostvarila glavnu ulogu, živjela bez ikakvog osiguranja.

Sjeća se da su je 1994. godine posjetili policajci koji su joj rekli da bi mogla biti u opasnosti. Na kraju su potaknuli Stonea da pronađe sigurniju zajednicu. Zbog toga je morala pronaći kuću u sigurnijem naselju, platiti dodatno osiguranje te angažovati menadžerski tim.

U intervjuu je objasnila kako će navjerovatnije prodati svoju luksuznu kuću kada joj djeca otputuju u drugi grad kako bi se obrazovala. Nastoji kupiti manju nekretninu i kako kaže živjeti životom "normalne osobe".