Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Voluminozni valovi" svaku ženu popnu tri boda na 0-10 skali u učine je magnetom za muškarce uz neku kulturnu haljinu, "The Rachel" je drugo mjesto ali je više za ove od 40+, dok je "Pixie" nakaradna smijurija za feministice i promiskuitetne tetovirane umjetnice.
Jel misliš da je svim ženama jedini cilj biti magnet za muškarce? Debilu, neka svaka nosi šta njoj odgovara
Tješi se. Vi koji zaista vjerujete da žene svakim aspektom izgleda isključivo ne optimizuju i povećavaju šanse za dobrog muškarca trebate na pregled glave. Ali vidim da si vjerovatno Pixie jer si lijena da pereš kosu i generalno održavaš higijenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Predivne su. Retro a u isto vrijeme moderne
I kod nas su 90-te u trendu samo nije o frizuri riječ
Zdrava i njegovana kosa je jedina moda koja postoji
milf
Jos da imam kosu kao 90-tih,pola otpalo od starosti,drugo pola od korone,jedino da cekam kad ce poceti trend frizure "Izeta Fazlinovica"
Jedino sto nikad ne izlazi iz trenda je ono u cemu se dobro osjecas. A, u tome najbolje i izgledas. 😌👌
Od ponudjenih, samo voluminozni valovi 😍
Nista ovo, samo Sejo Kalach zvani zbun , pro level..😋
Charlize najbolja koka, Aniston precijenjena.
Zaključak ovih komentara za žene: izaberite pixi frizuru ako želite da držite zaostale klix kompjuteraše dalje od sebe
Nisam stručnjak za frizure, ali drago mi je što vidim Rachel. Pa ko nju ne voli? Ross i Rachel su pojam ljubavi. Navijali smo u Prijateljima za njih. A i Mariah je sjajna i njen hit Without you. Ta pjesma je vrh !!
Kakav pojam ljubavi, gluplje i vise isforsirane romanse nije bilo na TVu. Nazor razvlacili njovu pricu 10 sezona kad je bila gotova za 2-3
Cure sa pixie frizurama sto dalje