Moda i ljepota
0

Revijom New Years Fashion Night agencija ABC models okončala uspješnu godinu

Piše: D. Brkić
Foto: D. Z./Klix.ba
(Foto: Darko Zabuš/Klix.ba)
Agencija ABC models iz Tuzle na kraju 2013. godine organizovala je modnu reviju New Years Fashion Night u kristalnoj sali Hotela Tuzla.

U 90 minuta trajanja revije posjetioci su mogli vidjeti stotinjak modela koji su nosili elegantne i raskonšne kreacije.

Publici se najprije predstavio frizerski salon 2A sa novogodišnjim frizurama, a potom su manekenke nosile modele kuće Baja shoes iz Dervente.

"Kreatroka Svjetlana Vuković – Ceca predstavila se revijom svečanih haljina, baš kao i Marina Kosorić. Publika je mogla vidjeti i kolekciju kuće Carmen line, koja je već deceniju i pol oficijelna kuća Izbora za miss BiH. Na koncu publika je uživala u asortimanu Nerzz Bešlagića, odnosno modelima od kože, krzna i kože“, kaže Robert Jovanović, glavni producent agencije ABC models.

Iza agencije ABC models, prema riječima Jovanovića, je još jedna uspješna godina.

"Uz naš veliki trud uspjeli smo biti umjerno uspješni. S obzirom na okolnosti u kojima radimo, te druge procese u našem društvu možemo i moramo biti zadovoljni. Revijom u kristalnoj sali Hotela Tuzla zaključujemo još jednu kalendarsku godinu, a s puno elana dočekujemo 2014.“, kaže Jovanović.

Publika u kristalnoj sali mogla je uživati u kreacijama domaćih dizajnera, ali i u ljepoti modela agencije ABC models koji su svim prisutnima poželili mnogo sreće u nadolazećoj 2014. godini.