Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Analizom valnih oblika na slici 19 može se zaključiti da se trošilo u početku napaja s naponskog izvora in1 U . Nakon vremena od 2 ms, okida tiristor T , struja trošila komutira sa strujnog kruga in1 k1 U →L →D→trošilo na strujni krug in2 k2 U →L →T→trošilo .
e ovo je prava zena...mljac.
sta li sad nedostaje ovoj zeni i reklami... ?
Haj Bogu hvala ne moram na dijetu. :D
prica se po mahali da je se udebljala samo zbog biznisa... http://www.imagebam.com/image/501e5a48402201
samo jos da smrsa malo
Glupi fasistoidni amerikanci ... Zena sa reklame je kao andjeo i lijepa i zgodna ... bas kako zena treba da i izgleda ... Ljepska je milion puta nego one njihove anoreksicne nakaze !!
ja mislim u njoj ko u ladji da plovis (koliko me napalila moro sam potraziti koju drugu sliku al sam se razocaro - zato bolje ostanite na ovome sto ste vidjeli neidite dalje )
http://forums.thefashionspot.com/f52/ashley-graham-59287.html
Pogledam ovo i pogledam one Adriane Lime, Alesandre Ambrosio... ne bi im ga smio ni staviti, da ga mi se ne zaglavi u neke tamo koscice... al ovu bi konzumirao...
dajem 15 anoreksicnih modela za ovu jednu :(
Sta su to \"americki puritanci\"\"??? Jesu li to oni sto jedu mnogo puretine, ili oni sto jedu puno pure???
OVO JE RECI ZENA - BOMBA, a ne one manekenkice , to su samo ofingeri.. UH JEST DOBRA JEDEM TI HLJEB...
jesu se ove jadnice neuhranjene anoreksicne ukakile...ovo se trazi a ne vase štake od kostiju...jade jadne
E kako bih joj volio sisu popusiti!:D