Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..izgleda da i u Londonu se posti masovno
pa sto gledate u guzice, pratite loptu!
jes publika luda
Zale se pederi , da se mene pita ja bi da gole igraju :-)
Wimbledon se igra u Londonu a ne u Jedi u S. Arabiji ... S toga ne vidim nikakvog razloga da se ovi "moralisti" javljaju... Na kraju, ove cure nitko ne tjera da nise kratke haljinice za razluku od onih s burkim, nikabim i sl. ( ovo navodim samo radi moralista a znam da ima i žena koje to dragovoljno nose ) ... Kome se ne sviđa ne mora gledat i kraj priče ... !?!
Ko mi bude dirao teniserke imat će posla sa mnom!!!!!
Ova na slici 3 kao da se u njoj rodila. Super, nista mjenjati. Meni se inace svidja sto se Englezi drze tradicije da se igra u bjelom.
Meni Je ovo jos uvijek podugacko. Moze i krace sto se mene tice.lol.
a šta bi dali za malo pizze, što ne mogu seratora
To se žale ljubomorne žene :D
tradicija je tradicija,kultura je kultura,ja isto kad dodjem u muslimana se izuvan,ne kazem mu ne jedi govna neko se izujem!
cojk bi reko da se ovi englezi ne yebu
normalan narod traži još kraće i još tanje :)
Neka haljinicaa, dobre su
Meni lično ne smetaju, kad vidim Rumunku Soranu Kirste pogotovo uf
eto ne vole vidjet dobro dupe
Ljubomorne babe