Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke aida
dosta jadno i djecije...malo vise obrazovanja, informiranosti sta je moderno, sta se nosi...nisi ti "d" od dizajnerice...
a gdje je ovo koji je ovo prolaz
Nikad ova drzava nece napredovati. Milioni nezaposlenih, od njih 80% ne pokusava nista da promjeni po tom pitanju, a ostalih 20% ide u privatne "biznise" obrtanja have. Hoce li iko krenuti u proizvodnju ili barem u neke korisne usluge?
AIDICE,,,SVIDJA MI SE TVOJA RADNJA....MOGU LI DOBITI POSAO..PLIZ?????
...muda za bubrege...
ukrade mi misao haha
svaki , pa makar i puzevi korak je korak u pravom smijeru koji treba podrzati ali to ne znaci da ne treba biti kritican jer je svakako publikovano. sve u svemu uzas od kreativnosti i ukusa ali sve najbolje u buducnosti.
Lijepo... Bolje nego dangubiti.. Danas sve više žena imaju hobi "uradi sama" napravi nešto svoje itd... Posebno sitnice za djecu..
KOji je tvoj hobi, ako nije tajna ?
Ako nije... Ako jest... ipak neka ostane tajna...
...viđu "bosnische tschilim" :)