Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta to ona ima pokazat što već nije viđeno na milionima slika? Samo bubuljičava dječurlija mogu baliti nad tim slikama. I gdje su feministice da se bore za zabranu Playboya koji ženu svodi samo na seksualni objekat? Postoji li časopis koji piše o uspješnim ženama u oblasti nauke, kulture, prave umjetnosti?
mislite prva drolja....
Joooj, sto bi ga ja ovdje ukiselio.
ma sta ce kurba, ostvarila je svoj san... sta ima da zali
ja sam siguran da bi SVAKA mladža od 22 godine koja ovog časa hoda ferhadijom i koju moš kupit za kutiju cigara ili dva kapučina isto pristala i zadžaba i da se s hefnerom p.o.t.u.ca samo nebil joj slike objavili
imo sam jednom jednu vaku, doduse bile je iz zemlje gvatemale
http://www.blick.ch/people-tv/erste-inderin-im-playboy-sherlyn-chopra-laesst-den-sari-fallen-id1982930.html
ma natako bi ja nju
Drage sestre i kcerke, klonite se ovih sramotnih ubleha!
DO GOLE KOŽE: http://tinyurl.com/cfr44e5