Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih profesora, jedino je Nisvet Džanko imao narahatniji look
meni je ovo katastrofa, pa nije ni cudo sto nema posla jer tko ce primiti radnika koji ovako ozgleda!?
direktore, direktore.... niko nesmije dovoditi drugu osobu u podređen položaj zbog njegove/njene vjerske opredjeljenosti, političke pripadnosti, boje kože, izgleda ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hipsters everywhere.
Više nije bitno šta studiraš, već je bitnije da razmišljaš od čega ćeš živjeti kada završiš DRŽAVNI fakultet/ jer znaš da nećeš imati posla. Pfff...
Divi crvendaca na 15-oj...
Čestitke Eleni, samo naprijed i ne osvrći se na hejtere, to su uglavnom iskompleksirani idioti koji ne znaju šta će od svog života pa na sve imaju komentar.
Kada planiras obrazovanje i onda upises zemljopis, knjizevnost, biologiju, povijest, engleski jezik, zurnalistiku i slicne pozive, i onda se nakon svrsetka studija zalis kako nema posla znaci da ili lose planiras ili si kompletan moron.
Sve što si nabrojala su pozivi koji bi itekako trebali da budu "uposleni" u razvoj jednog društva, ali baš zato što nam te predmete u školama predaju polupismeni idioti koji su diplome dobili krajem 90tih (zna se kako već), djeca u BiH su danas 10 put gluplja i neobrazovanija od prosječnog Amerikanca kojima se takvi kao ti redovno smijete po Netu.
@ pascal, ljubav je super. KAd bi od nje mogli zivjeti, platiti struju, vodu, grijanje,... @Hodi ga, ove profesije, uostalom kao i sve druge profesije trebaju tacno onoliko koliko ima potrebe na trzistu rada. Ukoliko je hiperprodukcija nastavnika i profesora zemljopisa i ukoliko nema mjesta na trzistu rada, naravno da ce cekati godinama da dodju do bilo kakvog posla. Dok trziste prosto vapi za strukovnim zanimanjima, mnogi se odluce za studij po bilo koju cijenu, pa tako imamo gomilu nastavnika raznih profesija koje trzistu ne trebaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zanimljiv nacin biznisa jako kreativno.
Nadina beton si! :)
promovisanje "online prodavnice" koja ne placa nikakav porez, nikakve dazbine, a obrce kapital promovisanje kriminala registrujes obrt, pa promovisi koliko hoces, ali onda neces moci jeftino prodabvati, valja platiti dazbine nakaradnoj drzavi
ma ja se vise sprdam, jer mi imamo cudna mjerila u svemu, pa tako i u ovom slucaju, ja sam za opciju da se svak pokusa snaci kako moze, jer od ove drzave smo gori jedino mi, ali, ako vec hoce da se bavi biznisom, i da se reklamira, onda novinar treba da shvati da biznis na ovaj nacin znaci krsenje propisa i zakona drzave e sad, mi bi neke zakone postovali, a neke ne bi, vozac vozio 103 i napravio prekrsaj zena, u nocnim uslovima, pretrcavala na crvenom i napravila prekrsaj zena pogine, voac na robiju 5,5 godina kazu malo malo qrc, zato sto je pretrcavala na crvenom, sad ima da robija 5,5god i svi komentari "prebrzo vozio" sve vozaci koji nikad po gradu nisu presli preko 60 al u qrcu sve biznismeni, a niko ne radi dino merlin ce da kontrolise kradljivce, a jedan od najvecih lopova sve nakaradno u ovoj drzavi a dzaba, opet je volm
Bravo mala, pare su tvoje.. Ubi lovu... da li ces ove godine uzmati stan ili onoj BMW sto si pricala ? Slatke muke imas...Znaci paru ubi... Moj savjet ovakvim idiotima... ako hoces egistenciju, bolje ti je da radis u fast foodu, a ne glumiti idiota sa odjecom koju nece ni tvoja raja kupiti.. a i da kupi malo je. Profesorice idi u Fast Food, makar ce neko shvatiti da se boris za dinar, a ne ovako gledati odakle je vedero. Normalno ovakve persone tvrde da su pametne, pa kad si toliko pametna sto ne napravis biznis koji moze da opstane , a ne opet da se grebes od jadne i istrosene roditelje ? Lakse je reci da se jedu govna sa modom, nego boriti se u Fast Foodu. Idi nadji posao... a ne ovako se ofirati sa borbom. Mrs klocu.
baš si joj se nagovorio!! znaš li ti nju? ili neku njoj sličnu?
veri gud najs..slips.. savjet..jeftinije ces proci setnjom po nasim ruralnim sredinama, tamo jos ovih komada ima malo drugacije samo upareno, vjerujem da ce ti svako izaci u susret za par maraka:)
ljudi odoše u tri lijepe .ičke materine
Pozitivna prica,lijepa cura,sta vise reci,samo naprijed Elena.
Islamska vjerska zajednica iškoluje godišnje 1600 vjeroučitelja . I nijedan se ne žali. Da si bila bula bolja bi bila. U preteklih 20 godina dakle obradovala nas je IVZ sa 32 000 vjeroučitelja a za narednih 10 godina sa ukupno 50000 ! Ako tada bude milion bošnjaka u BiH ( a i to je puno) to je jedan školovan vjeroučitelj na svakih 20 stanovnika. BiH je upravo potpisala i sporazum sa IVZ o pravu na medije, pojavljivanje na javnim servisima, imovini, pravu na bavljenju biznisom i školovanje, samo je za sad zapelo sa prioritetom šerijatskog ustava nad Ustavom BiH. Najbolje je rješenje u ovakvoj situaciji ... ukidanje BiH. Ili bezbolno odumiranje. A ako BiH umre tek kad bude primljena u EU onda će svjetlo educiranog islama obasjati cijelu Evropu. Voljeli to neki ili ne. Kao mađarski premijer Urban. AKo ima nekih dilema treba reči da je će svakih 20 bošnjaka u prosjeku imamiti po jedan obrazovan vjeroučitelj. O građevinskom bumu i da ne govorim. Svakom treba po jedna od 50 000 džamija.