Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukusi su različiti. nešto što sad nije u modi, za par godina često bude pa svi to nose premda se prethodno pljuvali po tome. ne mislim na ovaj nakit već općenito na modu. jako relativan pojam.
podjoh napisati sta mi je nagore, ali nikako da se odlucim... elem, grdnijeg modela, nakaradnije sminke, ruznijih "modnih" dodataka odavno ne vidjeh... a tekst je jednako otuzan kao i ona nedavna dva o slicnim "modnim" detaljima... tako da text ima konkurenciju, ali ostalo tesko...
bas onako, biranim i dobro odmjerenim rijecima :))))
:)))
Ovo je moglo i bolje, ali ipak poziv umjetnicima, dizajnerima da se javljaju privrednicima s idejama za ambalaže njihovih proizvoda.
obrnuto .
mozda je lijepo,a mozda i nije.............ukusi su razliciti
ipak nije...
ako ti tako kazes:).......ja mogu model komentarisati,a vi odjevne kombinacije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijepo je ovo sve, samo bi ovaj model mog'o nabaciti koju kilicu ! ;-)
to ti je ba vampire look....
....misliš zombie look.... :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i kad pomislim da "kreativni" dizajneri ne mogu gore oni me demantuju. ne zna se sta je smjesnije: tekst sa hvaloposjevima bez osnova ili " modni" detalji :))
Uh jesi joj dobre hlače...;)
Dugo te nije bilo, ;)
Tebi dva dana dugo? ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Idemo u Kini otvarati Bosanske radnje. :D