Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narukvica za desetominutni boravak u radnji?! Hahahahahahah, čuj desetominutni boravak u radnji nakon cjelonoćnog kampovanja pred radnjom. Na stolici. Na ovom minusu. Pa brate, odron...
Ma ljudi generalno nisu normalni.
Jbt modu za koju bih ja da stojim u redu noc prije...nikad
Nikada nevu razumjeti ove pomame. Pa brate, bar h&m stanca robu na pokretnoj traci, lijepo k'o covjek odes za 5 dana i kupis si sta ti se svidi.
"Hiljade ljubitelja mode" :-) Robovi 21. vijeka se zovu ljubitelji mode.
Moderan si ti, moderan i ja....
Oni koji vole skupljati novac --sjede unutra. Oni koji vole bacati novac - stoje vani!
...idiotluk, pa ekselans.
@kraftwerk 'ebo sebe svaki onaj koji rintači non-stop pa mu šoping dođe kao relaksacija da se oraspoloži i oslobodi stresa. U tom slučju i treba da crkne radeći.