Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@a ...sveto trojstvo (sds, hdz, sda) su nenadmašni majstori pljačke...lagumdžijini su za njih tek neozbiljni pripravnici...
ovi me podsjecaju na neku \"finu gradsku raju\" iz SDP-a. sve fino i cool a tamo mlate lovu 10× vise nego ovi iz SDA. sto ono kazu, nema veceg lopova od komuniste niti veceg izdajnika od UDBA-sa.
p.ederi
Eto, da sam Ja na njihovom mjestu, zatvorio bih firmu i državi pokazao srednji prst, a onda lijepo svoj kapital preselio negdje gdje su porezi manji ili ih nema uopšte (Monako npr.).
-....................bitno je biti nebitan.................
...što ti je privreda...jedna firma utaji godišnji federalni budžet :)
SRBI DISMR KO POLJSKA HALA