Smjelo izdanje
17

Pjevačica Tinashe na dodjeli VMA u mrežastoj haljini, intimne dijelove prekrila trakom

L. R.
Tinashe (Foto: EPA)
Tinashe (Foto: EPA)
Još jedno modno izdanje koje je iznenadilo na ovogodišnjoj dodjeli Video Music Awards je mrežasta haljina pjevačice Tinashe.

MTV Video Music Awards oduvijek su bili poznati po hrabrim i legendarnim modnim izdanjima kao što su haljine od raskošnog perja, ali i haljina sastavljena od komada mesa koju je nosila Lady Gaga.

No, čini se da je ovaj put nezvanična tema na dodjeli MTV nagrada bila golotinja. Tako se pored Bebe Rexhe i Doje Cat koje su iznenadile svojim modnim izdanjima, 30-godišnja pjevačica Tinashe pojavila u popularnoj mrežastoj haljini.

Tinashe (Foto: EPA)
Tinashe (Foto: EPA)

Međutim, umjesto donjeg veša, intimne dijelove prekrila je crnom trakom. Stajlin je upotpunila crnim lakiranim cipelama s visokom platformom i tankom chocker ogrlicom.

Inače, dodjela Video Music Awards 2023. održala se u Prudential Centeru u New Jerseyu, a Taylor Swift bila je apsolutna pobjednica večeri koja je od čak 11 nominacija na kraju kući otišla s devet nagrada, uključujući nagradu za najbolju pjesmu ("Anti-Hero") te nagradu za umjetnicu godine.