Versace kreacija
16

Shakira je zvijezda crvenog tepiha VMA dodjele: Pojavila se u zlatnoj haljini dubokog izreza

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Kolumbijska pjevačica Shakira bila je jedna od zvijezda koje su nastupale na sinoćnjoj dodjeli Video Music Awards u New Jerseyu, a na crvenom tepihu privlačila je poglede u dugoj zlatnoj haljini.

Haljina pjevačice bila je prekrivena blistavim zlatnim šljokicama, a sadržavala je i blagi dekolte i značajan izrez na leđima. Za njen izgled je bio zadužen stilist Nicolasa Brua, a komad koji je nosila je iz kolekcije brenda Versace.

Shakiri su se na crvenom tepihu pridružila njena dva sina Milan i Sasha, a kolumbijska zvijezda je ove godine na dodjeli dobila najznačajnije priznanje - nagradu Video Vanguard. Među prethodnim dobitnicima ove nagrade bile su Nicki Minaj, Britney Spears, Pink, Rihanna, Beyoncé i drugi.

Donatella Versace je na svom Instagramu čestitala pjevačici na njenoj muzičkoj karijeri i njenoj istaknutoj Versace kombinaciji.

"Trebalo bi da budeš tako ponosna na sve što si do sada postigla. Svaki rekord koji si oborila i svako pravilo koje si prekršila učinili su te tako nevjerovatno jedinstvenom! Večeras blistaš u Versaceu. Volim te mnogo", poručila je.

Nakon zlatnog izdanja s tepiha, za nastup se presvukla u mini haljinu u boji kože ukrašenu kristalima i resama.