Izraz lica otkriva sve
41

Reakcija Selene Gomez na pomen imena kolege se dijeli na mrežama: Nije bila oduševljena

N. O.
Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter
Snimak reakcije Selene Gomez na nominaciju Chrisa Browna na dodjeli MTV Video Music Awards osvojio je društvene mreže nakon što je djelovalo da pjevačica nije nimalo oduševljena na pomen kolege.

Gomez je osvojila nagradu za najbolji afrobeat na spomenutoj dodjeli zahvaljujući pjesmi "Calm Down". U međuvremenu, Brown je bio nominovan u kategoriji najbolji R&B-a duet za svoj dio u Chlöeinoj pesmi "How Does It Feel", ali je izgubio od pjevačice SZA.

Dok su se čitali imena nominovanih za najbolji R&B duet, kamere su prikazale Gomez koja je po čitanju Brownovog imena napravila grimasu.

Ubrzo po završetku događaja, društvene mreže su preplavili isječci spomenutog trenutka, a samo na Twitteru objavljeni video na Pop Base stranici ima 11 miliona pregleda.

Chloe Bailey se prethodno suočila sa žestokim kritikama obožavatelja zbog svoje saradnje s Brownom za pjesmu nominiranu za VMA.

Brown se 2009. izjasnio krivim za napad na svoju bivšu djevojku i pjevačicu Rihannu. Od tada se suočio sa još nekoliko optužbi za napade od bivših djevojaka i poznanica, koje je negirao.

Potom je nedavno izazvao kontroverzu zbog poteza na koncerima kada je snimljen kako drži obožavateljice za vrat tokom nastupa na sceni.

Ovaj potez je izazvao brojne negativne reakcije na društvenim mrežama.