Jednako seksi
36

Ovo je najbolje donje rublje za žene koje ne vole čipku

Klix.ba
Lively
Foto: Lively
Kada pomislite na donje rublje vjerovatno pomislite na čipku, mnoštvo ukrasa , pa čak i na prelijepe Victoria's Secret donje rublje. No postoje žene koje naprosto ne vole biti u svim tim neudobnim, seksi krpicama. Stoga radije biraju nešto udobno.

Međutim, postoji donji veš koji je, iako nije od čipke, već od pamuka, gotovo podjednako seksi kao što je to crna ili crvena čipka ili saten. Govorimo o mini setovima grudnjaka i donjeg veša koji su u klasičnom i atletskom stilu, bez prekomjernih dodataka.

Christina Viviani, suosnivačica je i kreativna direktorica kompanije The Great Eros koja se bavi proizvodnjom ležernog donjeg veša u New Yorku.

"Volim se usredotočiti na jednostavan dizajn koji ženama daje osjećaj samopouzdanja i ženstvenosti i napravljen je od prirodnih materijala kako bi se svaka od nas osjećala najbolje u svojoj koži", kazala je za Huffpost Viviani.

Istaknula je da su ženska tijela sama po sebi lijepa i da vam ne trebaju čipka i neudobni materijali da bi bili seksi i privlačni.

"Biti seksi znači osjećati se dobro u svom tijelu i biti samouvjeren", kazala je Viviani i dodala kako kada kupujete veš najviše pažnje trebate obratiti na sastav materijala.

Također napomenula je da trebate vjerovati svojim instinktima, dakle, ako osjećate da nešto nije uredu s donjim rubljem onda ga jednostavno nemojte kupiti.