Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bila, vidjela, pobjedila:)) kupila beneton hlače, sisley košulju i beneton prsluk, sve za 98 KM. za toliko bi u benetonu mogla kupiti jednu nogavicu;))
Outlet centri su hit u svijetu, bilo je krajnje vrijeme da se neko sjetio otvoriti jedan i kod nas.
jesu uvjek cene tako pristupacne
Sve čitam ove komentare i smijem se... nemogu da verujem čime se bavite. OK, otvorila se radnja, nije po svačijem ukusu,pa šta sad... Ja sam nakupovala bruku košulja i hlača Benettonovih za smiešne pare, a u Benettonu nebi mogla nogavcu kupit za te iste... Kad sam došla do skupe garderobe, znala sam da tu nemam sta tražit. Kad bi svi mogli priuštit sebi Diora, to više nebi bio Dior nego Haris Export i Azel France... Mogu se zaklet da pola ovih tzv. Fashion gurua vise ispred Haris Exporta i Azela čekajuč kad će vidjet kartone sa \"novom robom\" i da prvi pokupuju... Vidjeću ih kad se otvori ZARA...
Ma nas svi vec levate ,kosulje TH koje se sad prodaju u Intersportu (crvene i plave ,sitni karo uzorak) su bile u europi prije tri sezone,istu sam dobio prije dvije godine ,a sada traze 170 km nisu normalni .Dzemperi koji su kod nas 250 300 KM su u Americi 30-50 $
O Bosanci JADNO PROČITAJTE SVOJE KOMENTARE, koliko zlobe tuge i jada. Svako bira svoj način življenja, a u Bosni šugavo kao i uvijek, najlakše je voditi račina i kritiku o \"MARRIE\", i ne gledati sebe i svoja posla. Zato je živjela i živjet će mahala i mahalska posla. Kakav Gucci, to u Bosni nije to. Ovdje je su dvije kafe dnevno i fukara jedino šta uspijeva i traje. JADNO JE ČITATI OVE KOMENTARE I ŽIVJETI KAO BOSANAC!!!!
BOSANCI U BOSNI MOGU KUPIT GUCCI TEK U 2012 ITO U OUTLET BUTIKU HIHIHI KOJI STE VI BRDJANI
Cudo jedno kako vi svi znate davati komentare o Outlet-u i cijenama, mada vam je prva outlet prodavnica u Sarajevu, tj. BiH. Konacno super ideja, a ko ne misli ono mu brate pijace......... :-)))))
Super ideja! Benetton i Sisley nevjerovatno jeftin, al ok ni u Italiji nisu nista skuplji, samo u Bosni haman pa visoka moda, al brendirane stvari PRESKUPE!!!! A kolekcije su jedno 5 godine daleko od prošlogodišnje. Modeli 0 bodova. Suknje po 500km, katastrofa!!!! Nevjerujem da će me put tamo više navest
Hahaha cuj \"modno osvjescene trudnice\" :)
Nije žvaka za seljaka! Ovo je upozorenje za sve vas koji biste nosili brendiranu odjeću a o tome ne znate baš mnogo. Naime, Outlet znači \"prošlogodišnja kolekcija\", a tamo sam vidio par stvari iz 2010. za koje će se neko ko ne zna sigurno zaletjeti. Doduše, da ne griješm dušu, većinom su stvari iz prošle godine, a imaju čak i ovogodešnjeg Valenitina, nekoliko Ferre cipela i tašni. Sljedeća zamjerka je što nemaju baš svih brojeva, većina stvari su po principu \"jedan model - jedan broj\". Kad sam ih pitao, prodavači se vade da još nisu do kraja organizirali skladište na kojem navodno imaju 10 hiljada artikala. Pa dajte ubrzajte to. Što se cijena tiče, one su niže nego recimo u talijanskoj Palmanovi i sličnim outletima. Intereijer je dobro uređen, vidi se da je neko dao truda i da za razliku od Zare koja više liči na second hand nego na outlet, zna cijeniti svoje kupce, što je za svaku pohvalu.
čobane, znaš li razliku izmedju seknd henda i autleta?!
Ma moze se naci stvari koje nisu puno ishabane , obucene tek 10-tak puta ,strasna radnja !
Negativci na ovom forumu su ocigledno iskopleksirani ili im je novootvereni outlet velika konkurencija pa ih zulja kao trn u oku. Upravo bila i svojim okicama vidjela Benetton, Futuro, Sisley kosulje 25-30 KM, prsluci 15-20 KM, hlace 30-35 KM, suknje 25-35 KM, djeciji Benetton i Sisley 10-30 KM, visoki brendovi Versace, Armani, Prada hlace 120-160 KM, kosulje 130-140 KM, dzemperi 100-120 KM. Uzimajuci u obzir da su u Sarajevu Diesel ili Replay hlace 300-500 KM, Versace hlace za 140 KM su vise nego povoljne. Radnja super sredjena tako da covjek uopste ne osjeca da je u nekom outletu. U svakom slucaju vrijedi pogledati.
Bila sam u novootvorenom butiku i sve sam mislila da sam pogrješila gledajući odjeću koja je izgledala kao iz \'\'Second hand\'\' radnj. Opšta katastrofa a o cijenama da ne govorim koje su navodno snižene na 560km košulja obična a plus totalni demode.Zanima me kako ih nije stid pominjati imena velikih kreatora i navlačiti raju da bezveze dolazi.
@ccc Bas me zanima po cemu ovi eksperti znaju sta je iz koje kolekcije??? Mora da im rahmetli Versace javi na vrijeme :)
Bas me zanima po cemu ovi eksperti znaju sta je iz koje kolekcije??? Mora da im rahmetli Versace javi na vrijeme :)