10 najljepših po Maximu
0
Olivia Wilde proglašena najseksipilnijom
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seri mile ti majke!!! Lijepe jesu, svaka čast, doduše ne znam kakve su bez šminke i photoshopa, ali to im je uostalom i posao! Al\' da su na pragu anoreksije - uglavnom jesu! Nije ni malo janjetine nekad na odmet. I bez vrijeđanja - pa nisi ti ni na jednoj slici (a vjerujem da nećeš nikada ni biti uprkos zalaganju za jedenje salate), pa da gornje komentare shvataš lično.
Pa zivjeti na salati uopce nije lose, cak naprotiv, zdravo je...bolje nego toviti guzove janjetinom...a drugo, sve djevojke su prezgodne i prelijepe... Svoje komplekse neki bi ljudi sebi trebali zabiti gdje im je i mjesto i priznati kad je nesto lijepo... to sto ste vi i vasa partnerica (ako je uopce imate) vjerovatno vrlo ruzni ne znaci da morate blatiti sve lijepo oko sebe...
Ih, tek da vidite Jeremy-ja u tangama!
jes vala,nemre to kuruza okopavat
FUJ FUJ FUJ ! ! ! PA OVE SVE ŽIVE NA SALATI