Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijela boja vjenčanice bi trebala simbolizovati nevinost, tako da je crna boja sasvim ok.
Prije će BiH u EU nego što nađes nevinu
Dosla smrt po mladozenju
Nije to nikakav hit već realnost, zna se za koga je bijela vjenčanica!
Nekako.je.i realnija nego bijela. Nije mlada nevina, mladozenji se crno pise svakako...
Iz razloga sto se zene sve vise cijepaju prije braka,pa ih sramota bijelo da nose..
Yes to white 🏳️, yes to light 💡⚡
Bijela je bijela...
Ko ima suprugu, ko je oženjen, zna jako dobro zasto je crno jedina odgovarajuća boja na vjenčanici. Mnoge su one nevine, dođu u bijeloj vjenčanici i dobro čovjeku život zabibere. Nema braka savršenog. Žena što može iz ničeg i iz krajnje banalnih stvari problem izgraditi, vertigo se svaki put u glavi stvara. Život može da bude toliko jednostavan.
...ko zeli "jednostavan" zivot, ne treba se zeniti!
François Truffaut je snimio film "Mlada je bila u crnom". Kod Cardina, pokoj mu dusi, sam vidjela haljinu Jeanne Moreau, iz filma. Divota.Vjencanice su najprije bile crvene!
Tradicija da mlada nosi bijelu haljinu na vjenčanju je relativno nova a nastala je kao trend poslije vjenčanja kraljice Viktorije 1840. god. Ona je prva obukla bijelu haljinu i onda su sve pomodarke krenule za njom. Sve isto kao i danas, nista se nije promijenilo.
E ovo vam je za jednu moju bivšu kolegicu s posla.Vazda govori kako ne može da nađe momka i nema srece na spojevima.Predložim joj ja svog prijatelja i izađu 1 kad čujem kasnije od kolegica našla 101 manu i kraj.Prođe neko vrijme stretnem je opet ista prica nije se udala ali me pita za onog mog prijatelja gdje je, kažem ihhh oženio se dobio dijete kupio stan itd.Zašuti ona i ode.Vidim je često po Spotedu komentariše objave,izbacuje sise po instagramu i tako se misli valjda udati.
nek se zna...😁😀😂🤣
Svako akcentuje sta mu vise drago :)
Analogno tome mladozenji treba bijelo odijelo...
žena je šejtan
Sejtan je muskog roda!
Tacno i jesu za crne sotone 😂😂😂😂😂