Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taman još da haram kupujem
WIN! Ljudi, beton ste!!!
Wow, majice s printom...revolucija u svijetu mode...i kaze projekat poceo prije godinu dana...wtf, prije godinu dana su odstampali 4 majice i sad jos 4, za godinu dana ce imati i visegodisnju tradiciju...
...jah...
Ohoho sad te ja spominjem garant ti se štucalo
Crtice kružići tačkice hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nebi je kupio sa je 1 KM!
haram je haram.... uzeti majcu i uraditi print i nije neki fol... greek goods, cities of atlantis, flowers of Tibet, wolfs of africa, dicks of nigers.... itd.... and its all ready to wera.... once you opereš, osušiš i kažeš mami da ti ispegla... print grčkih bogova je haram sam od sebe... tako da vam ta priča kao ovo ono haram 'vako haram 'nako.... baš bez'ze..... ako si devil budi devil al' nemoj ono podilaziti... loš PR, loš brand, loša ideja, loša produkcija.... elem, da vi kakav kiosk sa hamburgerima pa njih print grčkih... bolje bi išlo...
kako losa ideja ***u. prvo je privukao paznju balkanskih hajvana samim nazivom i znacenjem te rijeci pa onda i dizajnom. a drugo, lik i ne cilja na hajvane kao ti koje slusaju halida i cecu vec na urbanu raju. sta ti znas sta je žbaha recimo. ne znas jer nisi raja. de suti holida ti.
aman zaman ovo baš haram :) Sad će fetva.... :)
dobro ovo za šume jarane
Piramidalni oblici inspirisani Haramom (po islamu strogo zabranjenim djelima) i haremom (voznim parkom u obliku konkubina u vlasništvu nekog sultana iz serije Sultan Sulejman, han, hazretleri.) Semir je mala maca za ovo.
ćafiri
Haram chloting??? Mislim wtf Nestalo inspiracije, sta li?
Jel haram svinjetina.. tj svetinja ?