Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno i nikad neće biti, zašto se žene svjesno omalovažavaju sa ovakvim fotkama. msm, volim ja gledat i svašta nešto, ali zar baš nema ništa za ponuditi osim provokativnih fotkica..
Folirao bi se i ti da imaš šta pokazat, ali stomak ti garant do koljena.
Pa jesil procitao,Zena je sudac model i prica 6 jezika.Znaci ima sta ponuditi ali eto voli nuditi i provokativne fotke.Ne znam sto smeta ljudima toliko.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto ima dobar posao i vjerovatno odlicno placen. I opet moras bit ravaku i prodavat se za lajkove i trazit paznju. Vidite da nije sve u parama ovakve se ne mjenjaju nikad
Uletiti jedan klizeci start, u nju...
Skup je kod nje sat...
dobra šupa ajnura mi
Podero bi je ko glavicu kupusa!!.
malo reklame imaju sejkovi love ...da zveknu recku
roša....
6 slikica i nema više?
Ovdje bih rado zapjevao: "Sude mi..."
Ova ga mapri direkt u pakšu
Nepismenost nargila-kommentatora je nevjerojatna.
sada ce nju angazovati produkcija Private,da bude tamo sudija :)
Mala, sudi mi kako želiš. P)
Zgodna je, tu nema price. Rekao bih još samo da mi se čini da je ova seksualno frustrirana i da je gladna seksa.
Pa ona se mora bojati startova ne namjernih.