Uskoro puni 50 godina
23

Njeguje prirodni izgled: Tyra Banks tvrdi da još uvijek nije imala estetske operacije

L. R.
Tyra Banks (Foto: EPA)
Tyra Banks (Foto: EPA)
Nekadašnja američka manekenka Tyra Banks uskoro će proslaviti svoj 50. rođendan, a tim povodom za medije je otkrila da još uvijek nije radila estetske operacije.

Naime, ona je rekla da nema ništa protiv estetskih zahvata, ali da ona još uvijek ne želi raditi nikakve korekcije. Iako će u 4. decembra napuniti 50 godina, ona je rekla da se tako ne osjeća,

"Gledam se u ogledalo i ne osjećam se kao da mi je 50 godina. Mislim da su pedesete nove tridesete", poručila je Banks.

Tom prilikom je rekla da još uvijek nije bila na operacijama kako bi izgledala mlađe, ali nije otkrila da li to podrazumijeva facelifting i druge populane zahvate koji se rade u kozmetičkim salonima.

No, poznato je da je Tyra Banks na početku svoje manekenske karijere bila na operaciji nosa, što je i sama potvrdila 2018. godine.Tada je rekla da je osjetila da joj se neke kosti u nosu pomjeraju i svrbe pa se tako odlučila na operaciju.

"Osjećam da imam odgovornost reći istinu. Priznajem! Ovo je lažna kosa, a sredila sam i svoj nos", našalila se Banks.

Inače, Tyra Banks se poslije manekenske karijere suočavala s brojnim kritikama javnosti zbog toga što se odlučila udebljati. Međutim, ona je više puta javno govorila o tome da joj kilogrami ne smetaju. Pored toga, na društvenim mrežama vrlo često objavljuje fotografije na kojima pozira bez šminke želeći pokazati kako zaista izgleda.