Pojavila se u reklami
49

Tyra Banks branila Kim Kardashian uprkos photoshop skandalu, tvrdi da njen brend osnažuje žene

N. O.
Tyra Banks u SKIMS kampanji (Foto: Instagram)
Tyra Banks u SKIMS kampanji (Foto: Instagram)
Tyra Banks je tokom gostovanja u emisiji branila kampanju brenda SKIMS u kojoj je glumila za Kim Kardashian rekavši da je to "osnažujuća" reklama uprkos tvrdnjama o photoshopiranju.
Manekenka je rekla da je bilo sjajno što je i nju uvrstila na fotografije, "ženu koja ima obline i skoro 50 godina", prije nego što je dodala da ju je Kim odabrala zbog njene prirodne građe.

Ove izjave dolaze nakon što su ranije ove sedmice uređivanje Tyrinog tijela označili "ekstremnim i užasnim" nakon što su se pojavile fotografije nastale tokom snimanja, a koje izgledaju dramatično drugačije od finalnih fotografija reklame.

U petak su se Kim i Tyra zajedno pojavile u emisiji TODAY With Hoda i Jenna gdje su razgovarale o kampanji.

"Dakle, ja imam obline i skoro 50 godina u ovoj kampanji - mislim da je to prilično osnažujuće", rekla je Banks.

Također je ispričala kako je Kim bila impresionirana njenom prirodnom figurom u prethodnim kampanjama i da je zamolila da radi s njom.

O osnivačici brenda SKIMS je rekla: "Rekla je kada sam bila na naslovnoj strani Sports Illustrateda da nije vidjela samo grudi i da joj je to dalo samopouzdanja i poštovanja prema vlastitom tijelu."

Dodala je da je mnogo poštuje te da su imale "iskren razgovor od srca do srca" i da je razumjela šta brend predstavlja te kolika je podrška i inspiracija za žene.

Kada je Kardashian predstavila SKIMS, imala je za cilj da revolucionira industriju odjeće za oblikovanje tijela stvarajući brend koji će uključiti sve figure i veličine.

Najnovija kampanja pored Banks uključivala je Heidi Klum, Alessandru Ambrosio i Candice Swanepoel - sve bivše anđele Victoria's Secreta.