Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je bitno da se isto otkopcavaju a sad malo vece malo manje..
Najljepše su onako da mogu u šaku stat, ne valja preveliko ni premalo ali mjera neka da mogu u čitavu šaku
Dok sam bio momak samo mi je u glavi bilo da zena ima velike sise, sad kad dam ozenjen i zena ima fakat velike sise nije neki cejf, stoo li je to takoo ...
a cucla test?
#FreeTheNipple
"Ne radite "odskočni" test Ovaj test je izuzetno koristan i preporučuje se prilikom kupovine sportskog grudnjaka, ali može pomoći i prilikom kupovine grudnjaka za svakodnevno nošenje." I, je li treba ili ne treba raditi ovaj test?
ja na dodir to prepoznajem. dajem odma broj koji treba, ne treba mi ni minuta da opipam
Procitao hladno cijeli clanak i postavim sebi pitanje: "Pa covjece koji ce ti klinac grudnjak nisi žena"? #s*ranjasedešavaju Očito je baš vrijeme spavanju. Ugodnu vam noć želim!
Brate,sve vezano za sise zanima i muskarce,opusteno