Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto su u zadnje vrijeme popularne zene sa ogromnim guzicetinama ?
OKLE OVOJ RUMUNSKO PREZIME MINAJ? JEL GANKACI?
u zadnje vrijeme? ja ne znam da je iko ikad gotivio one krakate manekenke sto nam podvaljuju pod "dobru" zensku :D a ova ima savrsen dom kulture :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Guzlata ciganka zastitno lice... Dosta interneta za danas.
Pa eto, reci molim te da nije ciganga. Evo ti je u "hoces da ti gatam u dlan?!" izdanju.. :D Nisam ja rasisticki seljak, niti seljak niti rasista. Samo eto, ona mi je odvratna, kao i ostatak ciganki (ne roma nego ciganki) :)
Zaboravih na link.. khm :D http://futuristicblogger.files.wordpress.com/2012/04/if-yo-wasnt-so-ugly-i-put-my-dck-in-your-face-nicki-minaj.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam sto al meni je ova tako odvratna da je ne mogu ni gledat na slikama, kako fizicki tako joj je i glas odvratan i njeno krestanje stenjanje po pjesmama...
Biće ovo, kontraefekat 😃
Zajedno s Beyonce, Rihanna-om, Lady Gaga-om, Katty Pery, Madonna-om, Breatney Spars - kurve Illuminatske! izvinjavam se svim onim izvodjacima koje sam fulio na spisku! Sirite ljubav, volite jedni druge, ne bitna je rasa, vjera, porijeklo novac, drzite se zajedno. Nemojte zavidit, volite prvo sebe, oprastajte ljudiam oko sebe, pomazite roditeljima, kupite nekom sendvic na ulici, nahranite ga. Nemojte tracat, nemojte posmatrati zene kao seksualne objekte, nemojte posmatrati muskarce kroz novac. Zahvalite se Visoj sili, Bogu, Allahu, Budi kako god zelite sto ste uopste ovdje, zivite u trenutku i sta god da se desi ljubav koja nam je data u dusi je jaca od zla koje nam je nametnuto na ovom svijetu.
Jes' dobar, da vadimo?
hahahaha bratko daj dvajs' felingi
Niki je odlicna, sve joj haljine stoje k'o salivene. Grudi su za 10, nema dalje.
Nisu ono baš grudi, ono su baš baš grudi :D
Tako je, dva puta je bas, bas uvjerljivo :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
TRI dana u SRCU srca regiona SARAJEVA! 35,90€ www.franzferdinandhostel.com
Bulja osvaja...
....zastitno lice eto ja mislio zastitna pozadina... ;)
DROLJETINA !!!!!!!!!!!
Sta jer?
Reci ti meni sta je po tebi drolja? Ne znas sta je drolja zato sto su nam moralne vrijednosti NULA. Nema vise ni drolje ni kurve..... zbog pada morala, a to ce nas odvesti u propast. Zbog pada morala dobicemo serijske ubice, serijske silovatelje itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)