Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar je moguce da pojedini ne znaju razliku izmedju mitisera i bubuljica?! ili su to ipak djeca koja ostavljaju komentare..
nebi ti dao onaj merak kad \"pukne\" ona bubuljica pa štrcne po ogledalu...
U mene nos ko jagoda!
Ne koristim nikakve preparate za lice....jednom sedmicno samo rucnikom istrljam lice ( bude crveno , ali to brzo prodje )....i nemam nikakvih problema sa aknama niti flekama...a te kremice te za ovu/onu vrstu koze je meni vise nego smijesno....ali eto.....
Ja mislio \"uklanjanje ministara\", bi se obradovo...
@heh Rijec jeste germanizam i tacno je da je nastala od mit + essen, ali kad pises na nasem jeziku pises sa jednim S ne dva. Bolje je da TI pogledas Klajicev rjecnik.
stavite kažiprst desne ruke sa jedne strane i kažiprst lijeve ruke sa druge strane mitesera, zatim stišćete dok ne izađe crv, kad izađe crv lagano ga odvojite od mjesta iz kojeg se pojavio zatim ga protarite od majicu,pantalone ili još bolje od namještaj koji vam je pri ruci, tako će te imati čist ten i masan namještaj PRONTO MITESER!!!!!
- sta radis? - vodim brigu o svojim miteserima. - ali ti uopste nemas mitesere. - pa da! nemojte se preseravati, sve i da nikada niste nista u zivotu procitali, bar ste na reklamama mogli cuti za njih. postoji milion nekakvih proizvoda za mitesere cije se reklame vrte na tv-u. ja sam svoje lice dovela u red jednostavnim pranjem mlakom vodom i neutralnim sapunom ujutru i navece. plus jednom sedmicno tanki sloj meda koji ostavim na licu jedan citav dan, kada ne planiram nigdje ici
Možda mislite na mitiser??
sto vise moras googlat, to je manje kvalitetan clanak ja za svog zivota nikad nisam cuo za rijec miteser
zasto postavljate pitanja ovdje? prosto pitajte gugla i on ce vam odgovoriti.
@heh; ne pravi se pametan. riječ miteseri nema ama baš nikakve veze sa njemačkom riječi essen tj. jesti i ne piše se sa 2 s. ako hoćeš da budeš pametan brate bar napiši nešto što je tačno.
Miteseri su pojava prije bubuljica. Nešto kao crne tačkice. Ako dobro pogledate na ogledalu moći ćete to vidjeti.
a tebe jos manje razumjem sta pricas
to ti zna kod havlasha bit izmedju nogu odmah ispod pele...
pojma nemam sta je mitiser, nikad nisam cuo tu rijec moze li neko opisati kako izgleda to?