Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jedva uspio izvesti destero ljudi na rucak i nisam mogao priustiti hajriju gegaj da pjeva 😢
Kod nas omladina nema para ni za svadbe ni za rastave.
kada se dvoje vole...svejedno je koliko ce potrosit na vjencanje.............moze i ispod mosta.........na livadi........samo da su skupa.......ova vjencanja su samo show............i obicno isti takav show slijedi ubrzo..........razvod
@pinkman Sve je to uglavnom malograđanština, bar kod nas. Pozvao moj kolega haman sve iz Ministarstva kad se ženio, došli mi nemaš gdje sjesti puno, ponuda jela i pića, muzika, sve aman.. ukratko vjenjčanje pravo hercegovačko ala Široki Brijeg! Kad sjedamo ja i žena za sto a pred nama na stolu čeka koverta. Pitam ja kakav je to običaj, kaže to umjesto poklona na vjenčanju staviš pare u kovertu. Bem ti škutora, ja izvadim 10KM i gurnem u kovertu.Toliko o skupim poklonima na skupim svadbama. ;)
I opet ce ona naći drugog j_bača za pola godine!?
eh,kad se ja budem udavala..............................................
Bolje je prave prijatelje pocastiti i cevapima i ostati u tom braku do kraja zivota jer je iz ljubavi nego milijune sljuljati pa za 2- 3 godine pred sudiju
Kod nas se i najveca sirotinja zaduzi, samo da bi se napravila svadba, nema veze sto padaju 10000 ili vise.. To je za mene preseravanja kad se zove 600-700 ljudi, to fakticki mama i tata zovu sebi goste..
Pa i kod nas cim se malo moze 3-4-5 hiljada se da jer svi vole da se uziva, a sto on ne bi dao 30-40-50 jebe im se :D
Brad Pitt je imao isto pa sta bi. I tako slavni bacanje tudeg znoja.
...pa hebo te....koga ovo još zanima.....maaaaaarš... PS-Baš me zanima je li iko ovo pročito !?
Ja kontao jedno 3 dana pravit svadbu
roščajld cionski masonski lobi bankara
E nek ste nam ovo pokazali, tek sad se osjecamo jadno
Ma glupost, nemojte me ni zvati na vjencanje ako ocekujete 50 eura, i ne treba pravit vjencanje, saberi malo okole, a napravit cajku, i jos sad da gosti otplate taj teferic.
Ma glupost, nemojte me ni zvati na vjencanje ako ocekujete 50 eura, i ne treba pravit vjencanje, saberi malo okole, a napravit cajku, i jos sad da gosti otplate taj teferic.