Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
One avanturističkog duha mogu skinuti i sic.
Konačno i na ovom klix-u neki lijep članak...
zakonom bih zabranio da se iko vozi sam u autu, ako ces se voziti sam, uzmi biciklo.
masa ljudi ne zna(neće) normalno voziti bicikl već vrluda, stalno mijenjaju smijer, bedaci...
Nasim trebama jos uvijek nema nista kulje od golfa 2!
Ma biciklo je zakon sa ili bez designerskih haljinica...
oprašite me na bmx♡
Tajice ispod haljine, bijele tajice....PLEASE NO! NOOOOOO! Ne to raditi.
Odjevni predmet koji pokriva noge - npr helanke ili pantalone koje prate liniju (skinny pants) - I prave se od pamuka, svile itd I prvenstveno se nose uz dugacke majice, tunike, ili kratke haljine ... Slika broj 2!
ja sam neki dan,jer inace vozim sa biciklom svaki dan na poso sad lijepo vrijeme pa se haljinice furaju,na biciklima dolazi meni u susret jedna onako,polovnjaca dobra ko zito tunika je pukla i leprsa ono,pomalo vjetric piri i kad odjednom boom zavrati se tunika do potiljka stari dibidus,maca se zapijepila za cic, jbg,nek ima svega,lijepo kad posle posla,umoran pa naletis na nesto da ti popravi dan
i obavezno bez gacica inace niste IN :)
bicikl bi bio idealno prevozno sredstvo za hudnice u arabiji. ako im je dozvoljeno tj.