Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja svom posudjujem moj brijac, srickavam mu sumovite obrve mojim makazicama za obrve, posudjuejem kremu za lice ,,,sta je tu cudno? jedino mu nedam moju maskaru i kreon za oci i rumenilo...nek to kupi sam sebi ako zeli.
Ja obozavam losion za tijelo, svakodnevno ga mazem sa njim!
ja kad ga obrijem pa ugladim nijedna ne bi rekla nix. u sustini, sto ga bolje ugladis, ona ce ce ga duze faflat
Hah pa sta fali da koriste losion,vosak, normalno, ali maskara, olovka za oci?? Really? I pinceta....To mi nije nekako ok Alaj je ovaj na slici dobar:)))
čuj muskarci su napokon priznali jel se misli na cijeli dunjaluk ili....
Pa dobro tacno je to... Sta je tu cudno? I mi muskarci smo ljudi, ne vidim sta ima lose da koristimo losion za tijelo, ili pincetu. Nidje veze
kraljevi.hahaha
koje gluposti pa covjek ne moze da vjeruje.