Kreacije Emine Husedžinović
0
Mornarski look za prirodne i lijepe djevojke
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas prelijepo
Lijepo Emina, lijepe i nosive kreacije
Kretenu sta sad vjeru i rat petljas nisi se jedini borio, a ne mora ni svaka zena biti u kuci i biti umotana! Odjeca je sasvim pristojna! VEZE OVO S ISLAMOM NEMA, I NE MORA SVE S ISLAMOM BITI NI POVEZANO! Sta god neko uradi da ti se ne svidja to je vrijedjanje Islama jel? A i vidim povuklo te da kliknes i da pogledas slike! E mooj dife!
Mornarski LOOK hahahahahahh
Pozdrav za ex-misicu...cura je legenda, prava raja:)
emina i amna jedine kreatorice koje i umiju nesto sasiti :)
taman sam kontala sve pokupovat ali nisam rasna. \'bem te naopaku Emina!
Nevjerovatno je kako je nas narod iskompleksiran i pun zavisti i bespotrebnog jada..modeli su divni, predivni, nosila bih sve od ove odjece, jer je sve mrak..Manekenke, iako manje bitne od modela, su sasvim ok,... da mi je vidjeti vas koji komentirate, i vase djevojke i mladice... pojest ce vas ta zavist jednog dana...ccc..
vjerovatno su preko stele dobijale posao pa su ovako ruzne
Nijedna od ovih djevojaka nije lijepa,tacnije receno,ruzne su. U Sarajevu i BiH ima puno ljepsih djevojaka,ali one vjerovatno nisu rasne !
a koje su rase te rasne djevojke, imaju li pedigre... ma može se ona zaebavat kad joj mi plaćamo staž, penziono, zdravstveno...
Ova ljepotica na prvoj slici neopisivo lijepo izgleda. dobro bi joj stajala debela, tvda i usafunjana k u r č i n a u ustima.
kaze se: vidi joj glOve.
fuj kako su zgljuhe ove manekenke