Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka kravata lako muškarcu istakne oči...samo je treba dobro zategnuti :)))
kod nas kravata služi da se zna kojoj stranci pripadaš, npr. sdp-ovac ni mr.tav neće staviti zelenu ili plavu ili bilo koju drugu boju kravate osim crvene, sda-ovac neće osim zelene itd. da ne nabrajam
...bolje je biti uspješan i dostojanstven, nego \"izgledati\" kao uspješan i dostojanstven...
tako mali djokica zamislja uspjesnost i dostojanstvenost - stavi kravatu. vrh
Balkan=Odjelo Evropa= Farmerice i sportski sako
koji li je k r e t e n smislio ovu kravatu, treba ga objesiti a prije toga osuditi da je nosi dan i noć
Odijelo ne cini covjeka, al\' zato cini gospodina!
\"Danas, ona predstavlja ljudsko dostojanstvo, samopouzdanje, uspješnost i poslovni duh...\" - precjenjeno! ja kada vidim nekoga, ko nosi kravatu, vidim ga kao neku kutiju, koja je umotana u lijepi papir i svezan mašnicom, u kojem može biti i g0vno. najćešće je to i svezano kravatom - g0vno.
Fiftty Shades of Gray HAHAHAHAHAHAH