Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova "moda" je davno otisla u neku stvar.
@DuseVamSmrde zanimljivo da dobijas minuse za ironiju i sarkazam. To dokazuje koliko nam je omladina glupa i neobrazovana.
Zašto je vijest o terorističkom napadu kršćanskih ektremista u Podgorici sklonjen sa naslovne strane poslije samo par sati dok je se incident sa psihički bolesnom osobom Mevlidom Jašarevićem u Sarajevu vrtio danima uz specijalne emisije na TV-u, hoće li noćas biti espertize esperata na tv-u o opasnostima pravoslavnih terorista u regiji...???!!
Ruzna naroda u pm
Ni moda nije vise kao sto je nekada bila. Ovo danas sto hoda po pistama i prikazuje neke odjevne predmete je katastrofa.
Nije bolest sve sto boli
but why
but why
Morbidno previse, umjesto ovog se moze pogledati i neki japanski horor. Dodju ljudi da vide malo obline a izadju im ovi mrtvaci osuseni. Bolje u Rio na karneval trandze gledat
malo je reći hajvanluk
Koji su ovo bolesnici, prvo ovo nije ni kultura, ni moda niti bilo sta, jebes Guccija Armanija i ostale marke najbolje je nositi narodnu nosnju to je najbolja moda i trend!!!
sve moda, i urban, i progresivan, i otvoren, i bez predrasuda, al ja ovo ne kontam matere mi moje...
Koja patnja, pola bi ih se zakocijenilo od smijeha al ne smiju, ispašće seljaci.
Ovo modeli?Pa isto iz sy fy filmova covjece,da nekog od njih sa ovakvim izrazom lica sretnem na ulici zivota mi prepo bih se.
Bosanci praktikuju ovu modu vec decenijama...glavu pod pazuh i na izbore
Šta je slijedeće glava puna eksera ko u onome filmu .
meni nije jasno gdje nadju ove "modele" .. svi izgledaju ko da su ih iz grobova iskopali
i jos gdje nadju ovu odjecu koju nikad niko nece nositi cisti idiotizam sve zajedno
Prelijepo