Moda i ljepota
8

Miss Earth BiH: Anđela Gavrilović želi biti nova Irina Shayk

Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Anđela Gavrilović je rođena 1991. godine u Prijedoru, gdje je završila gimnaziju. Trenutno živi u Banjoj Luci, gdje studira na Odsjeku za historiju Filozofskog fakulteta. Anđela je finalistica takmičenja Interfly & Miss Earth BiH 2013.

Lijepa Prijedorčanka kaže za naš portal da se na izbor prijavila kako bi ispitala svoje granice i saznala nešto o sebi, svojim sposobnostima i mogućnostima. Misli da je osoba koja vrijedi, a ovim izborom to želi i dokazati.

Nije lažno skromna pa priznaje da želi pobjedu na takmičenju, kao i svaka djevojka. Smatra da je bitno imati takmičarski duh i cilj, a njen je pobjeda.

Anđela kaže da voli biti informisana i pratiti sve poznate modele, najviše Irinu Shayk, jer smatra da ona ima ono što je simbol ljepote i savršenstva. Kaže da posmatra njihov stav i samopouzdanje te kada ih gleda može se itekako zamisliti u njihovoj ulozi.

Pored manekenske karijere kaže da joj je najveći prioritet obrazovanje. Voli da izučava prošlost, zanimaju je kulture i običaji, ne samo njenog, nego i drugih naroda, stoga je i izabrala historiju. Osim toga, slobodno vrijeme voli da provodi s momkom, porodicom, prijateljima i drago joj je što uvijek sve uspije uskladiti tako da se niko ne osjeća zapostavljeno.

Kaže da nema određeni tip muškarca kada jeriječ o fizičkom izgledu. Smatra da fizički izgled samo privuče, a karakter zadržava. Voli pažljive, duhovite muškarce koji znaju da cijene, poštuju i na koje može da računa u svakom trenutku. To govori iz iskustva, jer je našla jednog takvog.

Anđela na fotografijama nosi haljinu salona MINEA iz Vogošće, za šminku su bile zadužene Maja Koristović Talović i Vesna Husić za Kryolan, frizuru Haris Vesnić za Harologi i obuću Deichmann.