Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja favoritkinja je pobijedila i realno bila je najljepsa osmijeh je presudio.
Baš mi je drago što je tvoja favoritkinja bila i baš mi je drago što si to podjelio sa nama.
Podsjetimo, titulu najljepše u Federaciji BiH ponijela je Nermana Malikić iz Tuzle. Miss televotinga FBiH je Gabrijela Slomljen iz Kreševa. Najljepšom djevojkom u Republici Srpskoj proglašena je Jovana Stevanović iz Bijeljine, dok je Miss televotinga RS-a Snježana Mišović. ---------------------------------------------- Pa kako onda ova postade miss BIH ? hahahahah Mora da je iz Brckog :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lijepa je ... ali sam se nasmijao kad je onaj Zlatan govorio koja u koju skolu ide... za neku iz Brckog veli : " pohadja poljoprivrednu i medicinsku srednju skolu smijer frizer..." STVARNO ??? 😂 hahaha
Sve mi je jasno, al da ima hotel sa sedam zvjezdica, pa makar i u Kini gdje je sve fake, nisam znao!
Cura je lijepa. Cestitke :)
sa zenske tacke gledista, najljepsa je Lejla sto je izabrana za pratilju, crnokosa. ima egzoticnu ljepotu . pobjednica nije cemu ali kao i uvijek sve je po kljucu!
Toliko titula raznim djevojkama, da se više i ne zna kako i zašto je Miss, Miss, prva Miss. :)))
@yolo, a mora da si ti glup, jer nisi znao tumačiti napisano. A tako je jednostavno bilo.
Od zla oca od gore matere...
Čemu uopšte izbor miss BiH kada se tu miješa politika, što znači jedne godine mora biti miss iz reda bošnjačkog naroda, druge godine iz reda hrvatskog naroda i treće godine iz zločinačke i genocidne tvorevine što je mimo svih pravila.
U federaciji po kljucu, a u rs etnicki cisto. Sve je na svom mjestu.
i na kraju za cijelu drzavu opet iz RS-a......
Jel to znaci da su federalci majorizirani?
Ne mogu se nikako oteti zaljenju ovih djevojaka. I ovih sto pobjede, i ovih iza sto stoje i misle da su nesto "izgubile". A tamo iza scene, sodoma i gomora. Da ne bude da pricam napamet, nekada davno sam poznavala jednu missicu, ono sto se desavalo tih godina, danas, kada je drustvo realno otislo u neku stvar, mogu samo zamisliti, odnosno ni zamisliti, sta se sve desava danas. A djevojke samo dodjose da im neko pismeno potvrdi da su lijepe.
nidje veze,lijeva i desna kidaju
Djevojka nije cemu bilo je i ljepsih od nje ali zna se da se to svake godine bira po nacionalnom kljucu pa me i nije iznenadila pobjeda ove djevojke.
Lijeva je pobjedila prosle godine. Atina nije bas po nacionalnom kljucu, ako malo izguglas pobjednice proslih godina vidjeces. Koliko se sjecam kada su bile slike svih kandidatkinja na Klixu, vecina je hvalila bas ovu djevojku, a sad kad je pobjedila svi lafo o nacionalnom kljucu-nidje veze
Marija duso jel ti do kraja uso? Nije do kraja smetaju jaja
Tace ona
Po meni je ova gara do nje trebala pobijediti!
gara je prosle godine dobila. a da je van konkurencije (bar ovdje) - jeste!
od svih namjestenih takmicenja (a kod nas je sve namjesteno) ovo je vrh.....
Srpkinja je mene majka rodila...
@KSAHunter nisam pobrkala: Miss znaci gospodjica ( sto u prevodu znaci nije udata) Mrs. znaci gospodja (sto u prevodu znaci da je udata) a Ms u prevodu je neodredjeno tako ta ne znamo d li je dama udata ili ne. Eto to je to, nadam se da sam bila malo jasnija sada. Englezi su cudni sa svojim jezikom. Mr. znaci gospodin i nista vise, tu ne znamo da li je ozenjen ili ne. I jos nesto, kod engleza ne postoji rijec ti. Kod njih je sve na vi, od djeteta do stogodisnjaka.