Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije ni Mini Maus ni Miki Maus jer ne lici na one kakve ih znamo !!! Fujjjjjj
patka Daisy? zvuči kao sredstvo za čišćenje hale Valjda se i dalje zove Pata, majka mu stara
vidite li skrivene masonske piramide i simbole po ovim crtezima?
E nek su Silju obukli ko pedera. To je najbitinije. I oni i njihova prokleta moda.
pustite nam likove iz omiljenih crtica na miru. najljepsi su onakvi kakve ih pamtimo iz djetinstva. ovako izgledaju nakazno. :(
Pozdrav autoru clanka i samo mala opaska da je Minnie Mause u stvari Minnie MOUSE (ili Mini Maus na Bosanskom jeziku) a Miki Mouse je MICKEY Mouse (ili Miki Maus na Bosanskom) Ne samo da je naslov pogresan nego se kroz cijeli clanak imena koriste u raznim nepravilnim kombinacijama, malo na Engleskom, malo na Bosanskom. Bilo bi vrlo preporucljivo da neko s novinarskim iskustvom procita clanak prije nego sto je objavljem.
Mogli su bar njih postediti tih budalastina.