Nosila lance
9

Manekenka Leila Depina u smjelom izdanju na Filmskom festivalu u Veneciji, otkrila gotovo sve

Klix.ba
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Manekenka Leila Depina privukla je pažnju na Filmskom festivalu u Veneciji pojavivši se u smjelom izdanju.
Naime, ova ljepotica nosila je lance kroz koje su se vidjele njene grudi. Obukla je donji veš u boji kože. Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, nakitom i sandalama na štiklu.

Ona je poznata po tome što se na prestižnim događajima fotografiše u oskudnim odjevnim kombinacijama pa se tako u sličnom izdanju ranije ove godine pojavila i na Cannes Film Festivalu.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Iako neki korisnici društvenih mreža smatraju da joj tu nije mjesto i da ovakvim načinom odijevanja pokazuje nepoštovanje prema ljudima iz filmske industrije, ona se uopće ne osvrće na njihove kritike.

Nakon što je pozirala fotografima na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, uživala je u projekciji filma "Hit Man", kojeg je režirao Richard Linklater.

Kao što je već poznato, 80. izdanje Filmskog festivala u Veneciji umnogome je pogođeno štrajkovima glumaca te je u Italiju pristiglo tek nekoliko holivudskih zvijezda.

Bh. pjevačica Džejla Ramović je također zablistala u Veneciji, a Vogue France uvrstio ju je na listu najbolje odjevenih.