U Beogradu
12

Manekenka Danijela Dimitrovska mamila poglede u kratkoj haljini na premijeri filma "Barbie"

I. S.
Foto: Pixsell/ATA Images/Atonio Ahel
Foto: Pixsell/ATA Images/Atonio Ahel
Manekenka Danijela Dimitrovska oduševila je izgledom na premijeri filma "Barbie" u Beogradu.

Ona je za ovu priliku obukla kratku ružičastu haljinu koju je dizajnirala Sofija Milošević. Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, blago uvijenom frizurom i špicastim štiklama. Očekivano, na društvenim mrežama uslijedili su brojni komplimenti.

"Najljepša od svih barbika", "Ovo nije fer. Kad si skoro savršen i staneš pored Danijele, ispadneš onako. Danijela sama da se slika", "Sve pohvale", neki su od njih.

Danijela je 2004. godine pobijedila na takmičenju na takmičenju Elite Model Look koje je održano u Srbiji i tada je započela karijeru modela.

Nosila je revije za modne kući Gucci, Vera Wang, Hugo Boss, Dior, Valentino, Moschino, Givenchy, Stella McCartney, Yves Saint Laurent, Chanel i mnoge druge.

Bila je u braku s voditeljem Ognjenom Amidžićem s kojim ima sina Matiju. U jednom intervjuu kazala je da su ostali u korektnim odnosima zbog djeteta.

"Razvod je smrt do umiranja. Boli dok ne prođe, ali je to pravo na izbor. Hvala Bogu da možemo da biramo kada i s kim ćemo da stupimo u brak, ali i kada je vrijeme da se iz toga izađe, a da ostanete u dobrim odnosima. Ja sam neko ko potiče iz patrijahalne porodice. Moji roditelji su 37 godina u braku i koji i dan danas daju jedan veoma lijep brak. Moj razvod je bila odluka koja se dugo krčkala i za nju mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donijela, bila sam sigurna", rekla je.