Bila na kastingu
55

Danijela Dimitrovska o neprijatnom iskustvu u školi Mike Aleksića: Više nikada se nisam željela vratiti

I. S.
Screenshot: Blic
Screenshot: Blic
Srbijanska manekenka Danijela Dimitrovska je progovorila o neprijatnom iskustvu koju je doživjela u školi Stvar srca Miroslava Mike Aleksića.
"Ja moram samo da kažem da sam imala priliku da odem na jedan kasting spomenute škole kada sam imala 17 godina. Ne insinuiram da se desilo bilo šta slično ovome, ali da je pristup bio jako neprijatan", rekla je Dimitrovska tokom razgovora s Jugoslavom Tintorom, advokatom Milene Radulović u emisiji "Jutro na Blic".

Nakon što je izašla s kastinga, kazala je da više nikada ne želi da se vrati u Aleksićevu školu.

"Sjećam se da sam izašla, tata me čekao ispred, da sam mu rekla: 'Meni se ovo ne dopada. Ne sviđa mi se kako ljudi komuniciraju s nama na kastingu i ja ne želim ovdje nikada više se vratiti.' Tako da bih ja zahvalila sada vama ovdje i rekla i poručila svim djevojčicama, dječacima, ženama i muškarcima da prate svoj osjećaj i da u Mileni vide jednu heroinu i svim ovim djevojkama 21. vijeka i da im na ovaj način pružimo podršku", kazala je.

Kao što je već poznato, Milena Radulović je jučer svjedočila protiv Mike Aleksića. Potresni detalji koje je iznijela su šokirali javnost.