Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš je briga, bitno je da usreći sebe i dijete, a to jesu li cipele par ili raspar i nije najvažnija stvar na svijetu.
Nije baš da nosim raspar cipele, ali jako malo vodim računa o kombinacijama i bojama i sličnim nebitnoćama. :D
Malo promjene, samo nek nije dosadno. :)
A ja sa pet godina jednom reko mami da obuce nesto ona me isamarala s rijecima 'sta ti znas koje picke materine'
@pravim haos, e jest' mi te žao? Imaš li traumu iz djetinjstva?
Ja ovdje vidim samo srecu izmedju majke i svog djeteta.Nije njoj vazno hoce li ona izgledati ko nekakva poremecena zena nego joj je vazno da usreci svoje djete sto bi skoro svaka majka uradila mada ne bas svaka na isti nacin :)
Tih sedam dana mama se osjećala šik u svojo duši. Koga je briga kako je izgledala spolja. Njenom sinu je bila najljepša mama na svijetu, koju je on odjenuo svom maštom. Preslatki su!
Sto laze, nije se 10 metara udaljila od kuce sa ovim.
svidja mi se stil malog, ali i mamina zelja da ga usreci. slatko. da ja izadjem u onom sto mi mala hoce, od prilike bih dobila otkaz, pa bi me odveli u ludaru. ne nuzno tim redom.
Duso Moja :*** odgovorila sam ti vec tamo, mozda nisi upratila ima nas puno :))) hvala ti opet na divnim rijecima :))) :*** oh, mala trogodisnjakinja tek istrazuje boje, dezene... cijeli svijet je pred njom i tek treba da ga istrazi i divno je ucestvovati u tom istrazivanju i biti jedan od projekata, ali bojim se da ostak svijeta ne bi pokazao bas toliko razumijevanje :)))) ali ko ne istrazuje, ne moze nista ni naci ;) :)))
:'D Prvo, limesa, u kojem rodu pričaš, ne kontam... Drugo, vinja, baš ti je život tužan kad preko klixa opisuješ svoju djecu, zar nemaš prijatelje ili muža u pravom životu? Cccc
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Simpa su, ali to jedino moguce ako ne radis.
jah
Extra!
ima mali stila samo da jos malo ustima te ideje ;) a i mama mu je fina ;-)
Ma ja onog "konja" isprati na pos'o...pretpostavka!
dobra mama