Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim ona ima 22 i 2 djece, meni to dovoljno govori.
Prave godine za rađanje :D
hoces da kazes da je starka?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
A mama nosi haljinu sa Ebaya od $10 plus free shipping.
imam jednu takvu mamu u komsiluku curici 4g sve igracke su joj sminka a djete jos uvijek ne zna niti jedno slovo ili broj. Doduse mama je isto sredena ali jako umanjene inteligencije, na zalost i djete nece imati neku priliku za bolju edukaciju. Ova mama iz clanka je rodila sa 18g sto ispade da ni sama nije redovno zavrsila ni srednju skolu.
Nista cudno, gledala sam emisiju gdje ima na stotine ovakvih mama koje maltretiraju svoju djecu i tjeraju ih da se takmice na nekim izborima ljepote od malih nogu. Pustite djecu da zive ono malo bezbriznih godina, gdje je srce ovim majkama pa im mogu to oduzeti.
Pa dobro. Obzirom da je to u V. Britaniji valjda je to cool i trebalo bi biti normalno...
Tu mamu pod hitno karati!
Ova gospodja opasno lijeci komplekse na svojoj djeci...
Ima jedna u Tuzli i gora od ove, curica od 3 godine joj nosi kracu haljinicu od ove djecice na slikama.
Perfic kakve veze ima duzina haljinica kod curica od tri godine? Dok je ne sminka, farba, salje na manikuru i ne nanosi krema za samopotamnjivanje...sa cim lijeci svoje komplekse, ja i ne primjecujem kakvu suknjicu nosi curica od tri godine, te dobi se djeca jos gola kupaju na plazi.
Pa ima i sminke i svega nabrojanog, plus je haljinica, a nekad i suknjica gotovo da sr gacice vide. Meni to nije bas uredu, mozda tebi jeste. Oblaci curicu sad kao sto se cure oblace kad hoce u grad. Ja to ne podrzavam! Drugacije cu dijete odgojiti.
stara markentiska.."pridobi ih dok su jos mali" putuj svijete i europo netrebas nam kao takva?
'' Naravno da sve to košta, nisam glupa. '' Nisam mogao dalje čitat' :D
BOLJE DA JE PRESLA NA ISLAM I ZAMOTALA IH KAO NINDJE I KADA NAPUNE 12 GODINA UDALA ZA NEKE VEHABIJE I POSLALA U SIRIJU, HA JA , A OVAKO JE IZOPACENO
Jer inače muslimani tako rade... ej pogledaj se inspiriši se opet.
NE GOVORIM TO VEC DA BI U TOM SLUCAJU MUSLIMANI HVALILI OVU ZENU KAO NEKU SVETICU
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moderno nema sta
Ja Semsu vodim na maniKURU
Steta ccc
Ko sve danas nema djecu :(
@#DUNJA# E Dunjce, pa ok, samo me nisu primili, pitali me sta ja mislim da cu moci da radim i da se udam :). Ludjaci :). Hvala na pitanju, kako si ti ?
@#DUNJA# CESTIIIIIIIITAM !!! :)))