Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto su ti vremena ... Slijep insan se nasminka kao sto bi trebao onaj sa culom vida, a ove po gradu kao da su corave !
Ovo me podsjetilo na jedan događaj. Došla baba kod mene na posao(crveni ruž je na usnama) i ja joj objašnjavam šta treba da radi.. Kaže ona meni ja sine ne čujem dobro.. Pa dobro gospođo napisaću vam na papir.. A ona će meni ali ja ne vidim dobro...i gledam ja nju i u onaj crveni ruž.. I na kraju je baba ipak izašla zadovoljna...
Po meni je sminkanje jedan kompleks , znaci bjezanje od prirodnog i sminkanjem zeli to pokriti
Hehe, baš je slatka :))
Joj što bih ja ovu lag'o da sam lafčina...
napipala bi te da nisi, ne brini. Jedino joj mos slagat da imas crnu kosu i plave oci i tako te stvari, jer boju ne moze napipat.
Jedino to ne bih ni slag'o. A ostalo bih mlatio i uzduž i poprijeko
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
bjezi ba, ovo je meni bizarno.
ne to, nego se slijepa cura sminka i jos prica o bojama ko sva sretna. Nekako cudno sve i zvuci i izgleda.
ali ljudi ,ja volim zensko bez fasade. cudu prirode se divim.