Impresivan izgled
326

Lejla Šebić se pohvalila fotografijama u kupaćem kostimu: Godine su samo broj

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bh. fitness instruktorica i profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu Lejla Šebić pohvalila se fotografijama s odmora na hrvatskom primorju, a pažnju je plijenila nevjerovatnim izgledom te zategnutim mišićima.

Krilaticu "godine su samo broj" potvrđuju Lejline posljednje fotografije na kojima je ova 47-godišnja fitness instruktorica pozirala u kupaćem kostimu, a u prvom planu su njeni zategnuti mišići.

Šebić ljetuje na hrvatskom primorju, tačnije u Drveniku, a za fotografije je pozirala pored znaka u obliku srca s ispisanim nazivom mjesta.

Statua srca je Lejli poslužila kao odličan rekvizit za poziranje te je u više navrata pokazala svoju fleksibilnost.

Prethodno je poručila da iako novac može "kupiti gotovo sve", da biste bili u formi i ostali u formi, morate se sami kretati.

"Ne možete platiti nekome da to radi umjesto vas. Morate se boriti, morate se truditi, morate ozbiljno raditi. Ova činjenica vas čini vrednijim", napisala je ranije.

Lejla je više puta trijumfovala na takmičenjima u bodybuildingu i fitnessu, a široj javnosti je postala poznata 2014. godine, kada je osvojila titulu svjetske prvakinje u disciplini Miss bikini.

Hrani se zdravo i nema ograničenja u ishrani, a nikada nije koristila nedozvoljena sredstva suplementacije.