Prilika za zabavu
198

Lejla Šebić kao Kleopatra za Noć vještica: Volim se maskirati isto kao i praviti baklavu i farbati jaja

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu i fitness instruktorica Lejla Šebić na Instagramu je podijelila fotografije s proslave Noći vještica poručivši da je odrasla u multikulturalnom Sarajevu te da ne vidi razlog da ne uživa u svim praznicima.

Šebić se na zabavi pojavila obučena kao Kleopatra s krunom na glavi u crnom korzetu sa zlatnim detaljima te mrežastim prozirnim donjim dijelom.

"Halloween je prilika da budemo neko drugi i da se zabavimo na jednu noć 31. oktobra. Lično ne slavim ovaj praznik, ali volim da se maskiram i zabavljam sa prijateljima isto kao što volim i da farbam jaja i pravim baklavu...", osvrnula se profesorica uzevši u obzir da se u bh. javnosti nerijetko kritikuje obilježavanje ovog praznika.

U nastavku je poručila da je rođena i živi u multikulturalnom Sarajevu te da "ne vidi razlog da ne uživa u svim praznicima sa svim prijateljima bez predrasuda".

"Ove godine moja želja je bila maskirati se u lik kraljice Kleopatre. Osjećati se vladaricom, jednom od najutjecajnih žena daleke historije koja je osvajala i zavodila najveće rimske ratnike je uloga koja mi se jako svidjela", dodala je.

Podsjetimo, Noć vještica se slavila i na ulicama Sarajeva gdje je fotoreporter Klix.ba zabilježio različita izdanja počev od Lare Croft i Mie Wallace, preko maski vatrogasaca, vojnika, đavla, vještica itd.