Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ja i jaran od jutros na poslu komentarisemo sta je ovom lejlom kad ono klix objavi, hvala puno
Hajde sad nazad na posao
Imate špijun bubu u kanceariji, šššš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
47 godina i još željna pažnje
biznis, fitnes instruktorica je to samo nisi jos skonto Spajdermenu sa Cevljanovica
Jel znas maslenjak napravit?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
voli mladu kitu
Hrvatsko primorje je regija između Rijeke i Karlobaga. Hrvatska ima obalu i otoke, ne samo primorje.
Super
Odlično, lijepo vidjeti. A što se tiče keyboard moralista (nekada smo ih zvali mahalušama), malo se odmaknut od kompjutera i telefona, protegnut noge, razbistriti glavu, i možda se testosteron vrati. Ovako, podivljaćete od viška estrogena (puno sjedenja, ispijanje piva, tračanje, pardon, moralisanje, itd.) A ne znam ni po čitam ove komentare (lol)
Kad pročitam ove (uglavnom muške) komentare, mogu zaključiti da su to sve lijepi, pametni, bogati, uspješni, šarmantni i neodoljivi mačkovi kojima ni Jagger nije ravan, koliko su žena prevrnuli. Međutim...! Kad tamo - goljo i fukara u mentalnom i fizičkom smislu. Momci, stanite prvo pred ogledalo, pa onda za tastaturu.
Ljudi danas ne znaju uživati na odmoru. Sve nešto za Instagram, Facebook…
A moja profesorica Milena se raspadala…koje sam ja srece
hebao ko stigao licno znam
kako ja nisam stigao
jebao ko stigao
Ako nezna pitu napraviti,grah skuhati ništa od nje
muz joj retard nema kojoj djevojci se ne javlja, valjda mu ne da pa jadnik trazi okolo
kako znas
Mali je ovo grad
Plastika je cudo
Profesorici svaka cast na tijelu i izgledu, mnogo rada, truda i odricanja treba da zena izgleda ovako u 47-oj godini, ali nemojte ovaj neuki narad lagati, cuj nikada nije uzimala nedozvoljena sretstva suplementacije.?Pa zena je na Anavaru vec 15 godina. Nikada ne pisem komentare na clanke ali svaki put kada pisete o profosorici isticete da ne koristi nedozvoljena sredstva a to apsolutno nije tacno.
Efedrin je cudo!
svaka čast našoj profesorici koja nam je kroz historiju davala redovno. voli te FASTO