Fashion Week u Sarajevu
0
Lejla Damadžić se vraća na modnu pistu
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepotice Leyla,vi koji govorite na TV morate posjedovati bosanski jezički ponos,iz svog rijecnika morate protjerati sve tudjice,razne populacije,uv indexe,meteoropate i drugo i uvijek koristiti nase natuknice,bicete mnogo obrazovaniji,vrsiti promicanje cistote Jeziak BOSA umjesto raznih natruha. Pokusajte i vidjecete kako lijepo ide!
Bravo ljepotice,svaka čast! A sada jedan predlog:u predviđanju vremena na FTV,bilo bi dobro pošto vati činjenicu da je cijela naša zemlja Bosna,od Save do Jadrana,od Drine do Une i Korane;na jugu je Bosansko primorje (Neum,ušće Neretve),te Buško Blato/Jezero(čitaj: Bosansko Blato/Jezero). Stoga, nije lijepo niti pošteno Bosnu dijeliti na Bosnu i na Hercegovinu. Najbolje je reći:na sjeveru zemlje biti će takvo i takvo, a na jugu takvo i takvo vrijeme. Nadan se da će moja ljepotica primiti ovaj savjet kao dobronamjeran. Pri- mi moje čestitke za 8.mart.Ph. Dr.Huseyn HUSELYA,Modriča.
Gospodine Mak, Kako to \"manekenka\" koja nije nosila nijednu ozbiljniju modnu reviju u inostranstvu, nema nijedan editorijal ni naslovnicu moze biti uspjesna? Imate relevantne indikatore uspjeha u svakom poslu pa i u ovom i mozete vidjeti ko je uspjesan a ko nije. Obzirom na stvarni posao kojim se Lejla, pravicu se da Vasu uvredu nisam procitala
@Ceca, Nije potrebno komentirati vase navode. Oni najbolje govore o vama. Ostanite i uzivajte frustrirani u vlastitoj anonimnosti, pritom vrijedjajuci druge, bolje i uspjesnije od vas. Zao mi je vas, ali sami ste odgovorni za vlastito stanje. Zelim vam sve najbolje. Srdacan pozdrav!
@Mak Na čemu joj želite sreću? Na tome što je dobila posao prije nego što je zvanični kasting obavljen? Pa nije ni čudo što nam je ovako u ovoj zemlji kad želite sreću osobama koje preko štele dobivaju poslove Sigurno ste se i Vi gospodine Mak zaposlili kao i Lejla bez morala, kastinga i konkursa i onda nam ovdje prosipate priču kako vrijeđamo ljude koji su uspješni Žalostan je taj uspjeh koji vodi pušenjem čune 50-godišnjaku
Opet uvrede i klevete. Mozemo li ikad o nekome ili necemu raspravljati na bazi argumenata? Lejli zelim svaku srecu i uspjeh u zivotu, kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu.
Cuo sam da je ona preko koke zaradila stan...fudbaleri se redali na njoj..
jesi li joj platio za sex ili si cuo \"ribolovacke\" price
ko lud sam bez ovoga...i sta sad???
Ovdje u Tuzli je bila zadnja kura..a
Svašta! Je li joj to sarajevo-x.com namjestio angažman kad ste tako sigurni da učestvuje na Fashion Weeku? Casting modela za održati će se sljedeće sedmice, tačnije u ponedeljak 02.11. s početkom u 18:00 sati u Domu oružanih snaga BiH u Sarajevu. Onda nema potrebe da se ide na taj kasting kad ga Šimić vlasnik portala izgleda obavlja u svom krevetu
EVO VAM KLASIČNE KORUPCIJE KAKO TO DA SE \"LEJLA VRAĆA KAD JE KASTING TEK IDUĆE SEDMICE? CITIRAM: Casting modela za Oriflame BH Fashion Week Sarajevo održat će se sljedeći tjedan, u ponedeljak 02. studenog 2009. s početkom u 18:00 sati u Domu oružanih snaga BiH u Sarajevu. MOLIM VAS DA PROVJERITE KOLIKO JE LEJLA DAMADŽIĆ PLATILA DA UČESTVUJE NA ORIFLAME FASHION WEEKU I ZAŠTO SE OBJAVLJUJETE VIJEST O NEČEMU ČEGA BI SE SVAKO U SVIJETU STIDIO - PODMIĆIVANJA DA BI SE DOŠLO DO POSLA? JE LI I SARAJEVO-X.COM U TALU?
Nece kuja da me doda na FaceBook. 10 put sam joj slao zahtijev i nista....
ja joj ne bih rekao ne...nego...kakva je sazada
jest super, ima super male oci, usput \"namackArena\" bez sminke ko diode. ovo sigurno nije ona opjevana \"Lejla\" . Bunda je malo vadi.