Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oslikat cu si Covica na facu i pokusati prezivjeti noc u mom selu u kojem nije ni glas dobio :)
Ma ajde, covic je maneken kakvi su ovi ostali..
cuj, da je bio izbor za manekena medju politicarima, dobio bi moj glas. Atraktivan pojavom jeste, ali ne podrzavam njegove stavove. Osobito ne danasnje ako ne razumijes. Ima nesto iznad politickog interesa..nije sve na prodaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Noc vjestica je Satanski praznik i ljudi bi trebali da se klone toga jer si navlace belaj a nisu ni svjesni toga. Holivud vam isprao mozak da je to cool a neznate koliko je opasno.
I Haloween i Bozic je izmislio Vatikan da zavede ljude sto dalje od Boga.Izmisljena vjerovanja koja uopste ne postoje u Bibliji nego je Vatikan izmislio navodno da privede pagane sto je cista glupost jer upravo Vatikan sa tim krsi ucenja Isusa i hriscanstva i postaje Satanska paganska vjera.
Hahahaha . Joj sta youtube radi omladini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj praznik je tipičan primjer da sve što se vidi u američkim serijama postaje norma. mislim, ok da je muslimanima ovo nepoznanica, ali domaće hrišćansko stanovništvo poznajue i praktikuje maškare stotinama godina i sad odjednom HALLOWEEN
Nedostatak seksualni aktivnost................Jbo je njen fakultet iz Firence ako i za ovo treba fakultet!!!
kaze se sexualnih. Hajd sto ne cujes od zavijanja vukova, ali sto ni napisati ispravno ne znas, zabrinjavajuce je.
Drzi se krizar. Ne daj nase.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Od ovog praznika najveću zaradu imaju zubari...