Iznenadna promjena
7

Kendall Jenner potpuno drugačija kao plavuša na sedmici mode u Londonu

Dž. L.
Londonska sedmica mode okupila je brojne poznate modele, a najveću pažnju zasigurno pokupila je atraktivna Kendall Jenner koja se prvi put pojavila kao plavuša.

Ovo je prva revija poznate američke manekenke u ovoj sezoni s obzirom da se nije prošetala na nedavnom New York Fashion Weeku.

Ljubitelji mode iznenadili su se vidjevši Jenner kao plavušu, ali su prokomentarisali kako uspješna 23-godišnjakinja odlično nosi i ovu boju kose. Mnogi su pomislili kako je samo stavila periku, ali manekenka je poslije revije u Instagram Storyju pokazala kako je zaista promijenila boju kose. Koliko će potrajati te da li se vraća na svoju prirodnu boju kose, ostaje da vidimo.

Manekenka je na svom Instagramu također podijelili kratki video sa revije napisavši: "Finale na Burberryju, predivan show."

Zajedno s njom pistom se prošetala i Bella Hadid koja također ima plavu kosu u posljednje vrijeme. Tu su bile i Gigi Hadid te Irina Shayk.

U nedavnom intervjuu za Elle, Jenner je pričala kako prevazilazi probleme s anksioznošću zbog revija.

"Znala sam biti jako nervozna tokom modnih revija. Kada se šetate pistom, samo razmišljte o tome kako ćete hodati pravo i samo ste fokusirani na to. To je posebno slučaj sa mnom jer se dodatno unervozim kada prepoznam ljude u publici. Pokušavala sam se nekako izolirati i sada mi je to uredu. Ustvari sada volim znati ko je u publici i nekako uvijek provirim prije revije ko sjedi u prvim redovima", ispričala je Jenner.