Očigledna razlika
19

Kako bi sestre Kardashian izgledale bez estetskih zahvata: U videu im "vratili" stara lica

N. O.
Foto: Hulu
Foto: Hulu
Na TikToku podijeljen je snimak koji prikazuje sestre Kardashian te njihovu porodičnu fotografiju vraća unazad nekoliko godina - prikazujući kako bi izgledale da se nikad nisu operisale.

Porodična fotografija porodice Kardashian-Jenner prikazuje reality zvijezde Kim, Kyle, Khloe, Kourtney, Kendall te njihovu majku Kris, a autor videa potrudio se da im "vrati" njihova stara lica nazad.

Najveća zvijezda porodice - Kim Kardashian - prethodno je priznala tek da je koristila botox, a mnogima je prepoznatljiva upravo po estetskim zahvatima kojima je mijenjala kako svoje lice, tako i tijelo.

Najmlađa i najbogatija u porodici - Kyle Jenner - nedavno je priznala da je imala filere u usnama nakon godina negiranja, a podsjećanjem na to kako je nekad izgledala mogu se uočiti i puno značajnije promjene na njenom licu.

@voici_mag Une petite piqûre de rappel : se comparer aux Kardashian, c'est se comparer aux meilleurs chirurgiens, coiffeurs, maquilleurs et surtout photoshop ! #kardashians #photoshop #complexesurmoncorps #bodypositivity #kimkardashian #kendalljenner #kyliejenner #khloekardashian #kourtneykardashian #krisjenner ♬ son original - voici_mag

Khloe je priznala da je imala operaciju nosa, a nakon optužbi da "svako malo transplantira svoje lice u potpunosti" kazala je: "Svi kažu: 'O moj Bože, ona je imala treću transplantaciju lica!', Ali imala sam jednu operaciju nosa i svi se tako uznemire, kao: 'Zašto ne pričam o tome?', Niko me nikada nije pitao".

Kendall Jenner jedna je od najpoznatiji manekenki današnjice, a negirala je da je na svom licu išta mijenjala iako fotografije prije i poslije govore drugačije.

Kris Jenner se podvrgnula zahtjevima podmlađivanja, a Kourtney je svojevremeno priznala samo operaciju povećanja grudi.