Poređenja su bila brojna
16

Kendall Jenner je predmet ismijavanja zbog izdanja s revije: Kad slaganje čaršafa pođe po zlu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kendall Jenner bila je jedna od glavnih zvijezda na pisti modne revije brenda Jacquemus, međutim, komad odjeće koji je nosila pokrenuo je niz šala na njen račun.

Manekenka se na modnoj reviji koja se odvila u dvorcu Versailles u Francuskoj pojavila odjevena u bijelu mini haljinu koja je zapravo više podsjećala na voluminoznu bluzu uzevši u obzir da joj nije prelazila bedra.

Ogrlica koju je nosila neodoljivo je podsjećala na jedan od najomiljenijih komada nakita princeze Diane, njenu trostruku ogrlicu od bisera i safira.

Ipak, njen neobičan izgled odmah po objavljivanju fotografija s revije nije bio u centru pažnje zbog ovog poređenja, već zbog čudne haljine koja je druge podsjetila na razne predmet.

Izdanje manekenke poslužilo je kao inspiracija za brojne šale, a u urnebesnim komentarima Jenner su poredili s pelenama za bebe, kapom za tuširanje, ali i ljudskom maskom za kosu.

"Kad slaganje čaršafa pođe po zlu", bio je još jedan od istaknutih komentara.

Jenner se, objavivši nekoliko fotografija i snimaka na Instagramu, zahvalila dizajneru uz kratku poruku: "Današnja revija je bila posebna".

Uz Kendall na modnoj pisti kreacije brenda Jacquemus za kolekciju proljeće/ljeto 2024. nosile su i Gigi Hadid, Claire Foy, Emily Ratajkowski, Eva Longoria, kao i Victoria Beckham.