Dekolte u prvom planu
36

Severina zablistala u izazovnoj šljokičastoj haljini: Za nju je posebno krojio hrvatski dizajner

N. O.
Foto: Matea Smolčić Senčar
Foto: Matea Smolčić Senčar
Severina je sinoć nastupala na Zrću, a na Instagramu se pohvalila outfitom koji je za tu priliku birala.

Naime, hrvatska pjevačica podijelila je nekoliko fotografija sa sinoćnjeg nastupa na kojem je nosila haljinu hrvatskog modnog dizajnera Juraja Zigmana.

Kreacija je rađena po mjeri za Severinu, a radi se o mini haljini zelene boje koja je cijelom dužinom bila prekrivena šljokicama. Imala je rukavicu koja se nastavlja na rukav s jedne strane te korzet naglašenog dekoltea s prozirnim dijelovima.

Na nogama je imala mrežaste štrample te otvorene sandale na petu, a ovaj izgled upotpunila je srebrnim komadima nakita. Lokne je pokupila u visoki rep, a birala je neutralnu šminku.

"Šta se desi na Zrću, ostaje na Zrću", napisala je uz fotografije s nastupa zahvalivši se Zigmanu i stilistici Katji Šimundić.

Za razliku od ovog glamuroznog izdanja koje je birala za Zrće, Severina je na nedavnom nastupu Sloveniji nosila kombinaciju obične bijele majice, farmerki i patika.

Premda prilično obično izdanje - na Instagramu je zbog ovog outfita dobila brojne komplimente, a fanovi su tvrdili da ona i u najjednostavnijim komadima izgleda kao milion dolara te da se druge pjevačice mogu ugledati na nju.